Om oss

Vi är ett miljövänligt företag

Anlitar du oss så anlitar du ett miljövänligt företag. Vi på All Hjälp Stockholm har alla de slags redskap och fordon som tar hänsyn till klimatet för en hållbar framtid. Vi är ett mångsidigt företag med många strängar på vår lyra. Vi fäller träd och avlägsnar stubbar. När du anlitar oss är det avdragsgillt för Rut-avdrag och F-skattsedel så att det blir möjligt att dra av Rut-avdrag.

Vi har de rätta fordonen för att kunna sektionsfälla träd som råkar växa i oländig terräng, dit inga andra maskiner kommer åt. För att avlägsna stora träd och stubbar är det mycket viktigt att man har know-how; alltså den slags kunskap som krävs för att avlägsna det som har vuxit i marken under många år. Vi gör flis av stubbarna som kan återanvändas eller kan användas som bränsle till värmepannor.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor om oss eller våra tjänster vad gäller trädfällning och bortforsling av stubbar, grenar och rötter. Vi återkommer inom kort med svar på alla dina frågor!